IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
20:11 | 25 май 2016
Обновен: 13:25 | 17 април 2024

Старшата на "моряците" потъна в Огоста

Тодор Каменов: Не може по такъв начин да губим мачовете си

По материала работи: Борис Проданов
Старшата на "моряците" потъна в Огоста

Незаслужено поражение записаха юношите старша възраст на "Черно море" в Елитната група до 19 г. Като гости на "Монтана" варненци, не успяха да докажат футболните си предимства и отстъпиха на непретенциозния тим с 1:2.

 

През първата част съвсем ясно си пролича, че монтанци в действителност не знаят да играят и "моряците" доминираха по всички точки на терена. Пропиляни с лека ръка бяха поне 4 чисти голови положения.

 

Картината се запази и след почивката. Варненци чистосърдечно пропускаха възможностите да открият. Все пак дойде и 63-ата минута, в която Марин Сираков най-после направи резултата 1:0.

 

Това не подейства като импулс за тима на "Черно море" и отборът не направи нещо интересно до края на двубоя. Стремежът да се запази минималната преднина обаче излезе солено на варненци.

 

Те допуснаха изравняване в последната минута и втори гол в даденото от съдията допълнително време - 1:2 за "Монтана" и неприятен урок за "моряците".

 

Наставникът на "Черно море" Тодор Каменов коментира, че предвид кадровите проблеми е разчитал и на момчета набор 2000. "Не може обаче да губим мачовете си по такъв начин", изтъкна специалистът.

 

На 30 май (понеделник) на стадиона под Аспаруховия мост варненци прикллючват сезона с "Верея" (Стара Загора). Сблъсъкът е от 18 ч.

 

Красимир Николов

Коментари

Новини Варна