IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
19:29 | 10 юли 2016
Обновен: 12:24 | 26 април 2024

12-годишните "моряци" сребърни в Албена

Възпитаниците на Станислав Стоянов загубиха финала с 0:1 от "Ботев"

По материала работи: Слав Велев
12-годишните "моряци" сребърни в Албена

12-годишните футболисти на "Черно море" спечелиха сребърните медали в международния турнир “West football arena”, който се проведе в курортен комплекс Албена."Моряците" бяха победени от "Ботев" с минималното 0:1. В полуфинала играчите на Станислав Стоянов надиграха убедително връстниците си от "Зимбру" (Кишинев) с 2:0.


Специално за медийна група "Черно море" треньорът заяви, че този турнир е бил много полезен за неговите футболисти. "Дадох шанс на всички момчета да участват в мачовете и това се оказа много полезно за тях. Доволен съм от старанието и от показаното от тях на терена" -  коментира Станислав Стоянов. 


За най-добър вратар в турнира бе определен футболистът на "моряците" Денислав Митков.


Организатори на състезанието “West football arena” са Илко Станчев и Йон Попа от Румъния, със съдействието на Зонален съвет на БФС - Варна. В надпреварата участваха над 30 отбора в четири възрастови групи - родени 2001, 2002, 2003 и 2004 г. Специален гост на “West football arena” беше бившият футболист на ЦСКА, трикратен шампион и петкратен носител на купата на Румъния – Флорентин Петре.


Красимир Николов
 

Коментари

Новини Варна