IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
09:47 | 27 юли 2016
Обновен: 10:38 | 22 март 2024

„Вокил“ с открит видео урок

Всеки начинаещ боец може да проследи тренировка онлайн тази вечер

По материала работи: Деян Михайлов
„Вокил“ с открит видео урок


Поредна инциатива на един от водещите варненски клубове по кикбокс и муай тай във Варна. Председателят на СК „Вокил“ Галин Димов ще излъчи на живо тренировката на клуба, която ще бъде по кикбокс в стил К1 и ще бъдепроведена съвместно с помощник треньора на клуба Петър Петров  . Всеки, който желае може да проследи какво се случва на живо чрез онлайн връзката във фейсбук страницата на клуба, която ще бъде достъпна на тази вечер в 19:00 ч. За тези, които желаят да присъстват лично тренировката ще бъде напълно безплатна и те ще получат възможността да тренират с едни от най-добрите състезатели в града и да бъдат обучавани от квалифициран треньор в областта. 
 

„Както всички знаем град Варна е столицата на бойните спортове и именно от тук са излезли най-големите имена с най-високите постижения в почти всички видове бойни спортове – сподели Галин Димов.  - Макар, че през лятото залите не са препълнени с желаещи да тренират ние решихме да направим тази тренировка онлайн, за да дадем възможността на по-срамежливите от вас, които се чудят дали да дойдат до залата, дали този спорт е подходящ за тях, дали ще издържат и още куп въпроси, които ви измъчват и те са причина все още да стоите в къщи и да обмисляте. Вярвам, че това, което ще ви покажем ще ви хареса и по този начин ще успеем да накараме голяма част от вас да започнат да спортуват. Ще ви покажем една малка част от нашият тренировъчен процес, за да придобиете представа за началото, продължителността и интензитета на подобен вид тренировки. Ако решите да дойдете лично ще ви обърнем специално внимание и ще ви научим на основни техники от ударите и начините за защита от тях И друг път сме показвали, че точно ние сме иноватори в областта и досега винаги сме успявали. Смятам, че и сега ще се получат нещата и ще се радваме на голям интерес“.

 

Коментари

Новини Варна