IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
07:56 | 21 август 2016
Обновен: 18:38 | 24 март 2024

Мирела Демирева: Докрай се борих за златото!

Толкова много обичам това, което правя, че всяка жертва си струва, каза развълнувата състезателка

По материала работи: Слав Велев
Мирела Демирева: Докрай се борих за златото!

Сребърната медалистка в скока на височина от Олимпиадата в Рио де Жанейро Мирела Демирева беше изключително развълнувана след състезанието, отбелязва sportal.bg. Българката призна, че е много щастлива от постижението си и още дълго ще бъде подвластна на положителната емоция.
 

"Все още ми е трудно да си събера мислите. Страшно много исках медал. В един момент толкова се бях притеснила, че през главата ми мина мисълта дали няма да се проваля. Сега съм много щастлива. Това е дълго чакан момент за мен", бяха първите думи на Демирева пред БНТ.
 

"Знаех, че трябва да скоча 197 см от първи опит. Докрай се борих дори за златото. Съумях да не допусна да се разконцентрирам. Накрая си отдъхнах, но преди това стресът беше голям", сподели Мирела.
 

"Толкова много обичам това, което правя, че всяка жертва си струва. Искам да благодаря на семейството ми, моя треньор, федерацията и всички, които ме подкрепят", добави още най-добре представилата се българка в Рио до момента.


Още по темата:
Сребро за България в скока на височина в Рио
 

Коментари

Новини Варна