IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
21:15 | 10 януари 2017
Обновен: 12:06 | 17 април 2024

Кристиано: Не се виждам като треньор

Роналдо бе избран за най-добър футболист годината в анкетата на ФИФА

По материала работи: Слав Велев
Кристиано: Не се виждам като треньор

Нападателят на Реал Мадрид Кристиано Роналдо на този етап не е мислил с какво ще се занимава след приключване на състезателната си кариера. Португалецът, който снощи бе избран за най-добър футболист годината в анкетата на ФИФА, определи Евро 2016 като най-паметното събитие за себе си през изминалата година, информира sportal.bg.
 

"Ако трябва да избирам най-яркият момент през 2016 година, то това е триумфът с Португалия на Европейското първенство във Франция. Мисля, че това е върхът в кариерата ми. Това, разбира се, не омаловажава останалите ми трофеи през годината - Шампионска лига и Световното клубно първенство, но титлата на Евро 2016 е по-специална, тъй като е първата в историята на Португалия", каза CR7 пред сайта на ФИФА.

Капитанът си припомни финала на европейското първенство, когато напусна принудително терена заради контузия, а оставащата част от мача изкара край тъчлинията, давайки указания на съотборниците си на терена. Роналдо обаче не се вижда в ролята на треньор след време.


"Трудно ми е кажа на този етап, но по-скоро не се виждам като треньор. Но никога не казвай никога", каза Роналдо.

Коментари

Новини Варна