IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
13:02 | 15 януари 2017
Обновен: 12:05 | 17 април 2024

Лучо отсече: Най-добрият ни мач този сезон!

Луис Енрике хвали Алеиш Видал, когото беше "замразил" дълго време

По материала работи: Юлиян Атанасов
Лучо отсече: Най-добрият ни мач този сезон!

Треньорът на Барселона Луис Енрике остана изключително доволен от продукцията на неговите момчета, които разбиха Лас Палмас с 5:0 Според специалиста това навярно е бил най-добрият мач за сезона и един от най-силните под негово ръководство изобщо."Това, от което съм много щастлив е представянето ни в този мач. Това беше най-добрият ни мач през сезона и един от най-добрите, откакто съм тук. Знаехме, че Лас Палмас може да ни причини проблеми, но играта ни в защита беше фантастична, а в атака бяхме прецизни.

 

Особено през първото полувреме", каза Лучо."Бях достатъчно ясен какво съм казвал преди. Всеки път, когато Алеиш Видал е бил на терена, той е вършил чудесна работа. Ние се нуждаем от всеки един играч. Алеиш доказа, че е готов да се бори за мястото си. Той е силен физически, с висок ритъм на игра. Намира се в много добро физическо състояние и тренира усилено." "Това е футболен отбор и аз трябва да убедя играчите, че са важни за отбора. Нямам нито един футболист, който да е доволен от игровите си минути. Това е нещо съвсем нормално и ги разбирам, защото самият аз бях футболист. През тази година играем много добре, дори в мачовете, в които не взехме резултатите, които заслужавахме", допълни Енрике.

 

gol.bg

Четете още: Байерн трепери за Видал

Коментари

Новини Варна