IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
10:04 | 27 февруари 2017
Обновен: 12:54 | 22 март 2024

Пике изригна: Реал е съдийски отбор!

Защитникът на Барса е бесен от поредното съдийско рамо на "белия балет"

По материала работи: Юлиян Атанасов
Пике изригна: Реал е съдийски отбор!

Един от лидерите на испанския шампион Барселона – Жерард Пике, за пореден път нападна реферите в Примера дивисион.Причината за гнева на централния защитник е снощната победа на Реал Мадрид с 3:2 като гост над Виляреал. "Белият балет" изоставаше с 0:2, но направи фамозен обрат на стадион "Ел Мадригал", който обаче дойде след съдийско рамо.В 74-ата минута арбитърът Хесус Хил даде скандална дузпа за "кралете", от която Кристиано Роналдо не сбърка за 2:2, а по-късно гостите стигнаха до успеха с гол на Алваро Мората.

 

Пике не си затвори очите и изригна в социалните мрежи, въпреки че има риск да бъде наказан от Испанската федерация. "Срещу същите отбори. 8 точки. Това са изрезки от мадридската преса, ако се съмнявате", написа той в Twitter и публикува публикации на вестниците Marca и AS след мачовете на Реал и Барса срещу Виляреал и Малага.Испанският национал дава за пример заглавия на AS, където пише, че гол на Малага е бил отменен неправилно срещу Реал Мадрид, а след това Серхио Рамос вкарва за 2:0 от засада в същия мач. Marca пък веднага написа, че снощната дузпа на Реал е била измислена и припомня, че каталунците не получиха кристален наказателен удар при визитата си на Виляреал (1:1).Точно след гостуването на Барса на "Ел Мадригал" Пике поиска обяснение от президента на Ла Лига Хавиер Тебас за съдийските тесли срещу отбора му и бутането на Реал към първа титла от сезон 2011/12.

 

gol.bg

Четете още: Успешен "Лудогорец" прибра 20 милиона евро

Коментари

Новини Варна