IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
21:00 | 27 март 2017
Обновен: 13:17 | 22 март 2024

Турци пожелаха капитана на ЦСКА-София

Божидар Чорбаджийски може да премине в Трабзонспор

По материала работи: Ставри Таргов
Турци пожелаха капитана на ЦСКА-София

Капитанът на ЦСКА-София Божидар Чорбаджийски може да осъществи трансфер в чужбина през лятото. Мераци към Чорбаджийски проявяват от Трабзонспор. Южните ни съседи са останали възхитени от играта на Божидар в световната квалификация с Холандия.  

 

Изданието "Haber TS" твърди, че Волкан Казак, помощник на старши треньора Ерсун Янал, е присъствал на Националния стадион "Васил Левски" за квалификацията България - Холандия. И той е бил силно впечатлен от младия защитник.

 

Не е изключено Казак да посети и някой от мачовете на ЦСКА през пролетта заради Чорбаджийски. Специалистът печели титлата на Турция с гранда Фенербахче през 2014 година.

 

Казак е известен в родината си като един от най-добрите помощник-треньори, като при "фенерите" отново е работил с Янал, с когото сега дърпат Трабзонспор към върха. Тимът е пети във временното класиране с 41 точки, на три зад Фенербахче.

Още новини от родния футбол четете в Gol.bg

Коментари

Новини Варна