IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
19:57 | 1 април 2017
Обновен: 02:23 | 3 май 2024

Георги Иванов: Успехът срещу гранд винаги окриля

Наставникът благодари на феновете за подкрепата

По материала работи: Борис Проданов
Георги Иванов: Успехът срещу гранд винаги окриля

„Няма рецепта. Отборът излезе, бори се мъжки, опитахме се да играем футбол. Левски е добър отбор. Второто полувреме направихме корекции. Радвам се, че победихме. И Левски можеше, имаше ситуация на Бабатунде при 0:0. Смятам, че след като поведохме имахме ситуации на контраатака. На първи 1 април в деня на лъжата излъгахме Левски. Нормално да е ценна победата, след като побеждаваш срещу гранд. И Левски, и ЦСКА, и Лудогорец са над останалите и когато спечелиш, това ти дава самочувствие“, коментира Георги Иванов след успеха над Левски с 1:0 в мача от 26-ия кръг на Първа професионална лига.  

 

„Ще бъде трудно да се борим за тройката, но ще се опитаме да изпреварим или Левски и ЦСКА. Лятото може би ще се върнем на Тича. Тревата сега е изкарана, правят дренажа. Благодаря на феновете за подкрепата. Вярно, че Каварна е далече, но тези хора не ни оставиха без подкрепа“, завърши Иванов.

 

Още по темата: Морето потопи Левски с 1:0 в Каварна

Коментари

Новини Варна