IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
18:35 | 26 април 2017
Обновен: 21:13 | 27 февруари 2024

„Черно море“ затрудни шампиона само в един гейм

Варненци отпаднаха от турнира за купата на България

По материала работи: Деян Михайлов
„Черно море“ затрудни шампиона само в един гейм

Волейболният отбор на Нефтохимик 2010 (Бургас) започна с победа на финалите на турнира за Купата на България. Шампионите на България надиграха без особени проблеми Черно море (Варна) с 3:0 (25:19, 25:22, 25:19) в първия си мач от Група А на финалния турнир, игран тази вечер в зала "Добротица" в Добрич.

 

По този начин бургазлии, които защитават трофея си от миналата година, на практика се класираха за полуфиналите на турнира. Отборът на Черно море допусна втора загуба, след като вчера падна и от домакините от Добруджа 07 с 0:3 гейма, с което отпадна от Купата на България. Така утре (27 април) от 17,00 часа Нефтохимик и Добруджа ще играят за първото място групата, след като и двата тима са сигурни полуфиналисти.

 

Много силен мач за Нефтохимик като титуляр изигра новото попълнение - диагоналът Николай Учиков, който подсили тима специално за този турнир.

Sportal.bg

Коментари

Новини Варна