IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
16:27 | 28 април 2017
Обновен: 11:29 | 17 април 2024

В Милан приготвиха сериозна сума за трансфери

По материала работи: Пламен Янков
 В Милан приготвиха сериозна сума за трансфери

Новото ръководство на Милан е приготвил сумата от 123 милиона евро за лятна селекция, твърди "Ла Република". Шефовете на "росонерите" подготвили тази сума, за да успеят да подсилят тима на Винченцо Монтела, който ще има за основна цел да влезе в първите четири клуба на Серия "А" през сезон 2017/2018 година, което ще гарантира завръщане в Шампионската лига.

 

Изпълнителният директор Марко Фасоне и спортният директор Масимилиано Мирабели са приготвили половината от тази сума за класен център нападател. Двамата са готови да инвестират сумата от 60 милиона евро за голаджия, тъй като Карлос Бака най-вероятно ще бъде продаден. 30-годишният колумбиец има 31 гола от 68 мача в Серия "А", а 13 от попаденията е реализирал през този сезон. Въпреки това Милан се цели в по-класен нападател. Основните цели са Алваро Мората от Реал Мадрид и Пиер-Емерик Обамеянг от Борусия (Дортмунд). Един Джеко от Рома също е сред желаните от Монтела футболисти.

 

Италианският специалист пък е дал съгласието си и за продажбата на другия нападател Джанлука Лападула, който пристигна на "Сан Сиро" от Пескара миналото лято.

sportal.bg

Коментари

Новини Варна