IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
19:56 | 30 април 2017
Обновен: 23:21 | 24 април 2024

МАГ се класира за полуфиналите на държавното по футзал

В следващата фаза се играе до две победи от три срещи

По материала работи: Борис Проданов
МАГ се класира за полуфиналите на държавното по футзал

Отборът на ФК МАГ се класира за полуфиналите на държавното първенство по футзал. “Маговете” записаха три победи в трите си мача и завършиха като лидер в своята група. В първия си мач в зала “Конгресна” на ДКС варненци се наложиха над Унекс (София) с 3:1, а вчера разгромиха тима на Академик с 13:1.

 

В неделя „магьосниците“ победиха с 4:1 Нефтохимик (Бургас) и вече мечтаят за титла в първенството. Втори в групата с две победи и загуба е тимът на Унекс, който в неделя записа служебен успех с 5:0 срещу Академик. Трети е Нефтохимик, а Академик е последен във варненската група. Така “маговете” ще срещнат на полуфинал втория в софийската група.

 

В следващата фаза се играе до две победи от три срещи, като първия мач е в София на 7 май, а реванша на 13-и. Евентуален трети двубой е предвиден за 14 май. В Софийската група Гранд Про (Варна) загуби от Левски София Запад с 1:3 и отпадна от надпреварата. В първия мач “професионалистите” отстъпиха на УНСС с 0:2, а в неделя загубиха служебно в мача с ФК „Г“ заради неявяване с 0:5.

 

Александър Йорданов

Коментари

Новини Варна