IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
13:16 | 30 април 2017
Обновен: 11:28 | 17 април 2024

Набор 2004 на Морето разгроми Берое с 4:1 на турнира в Сопот

Финалите и награждаването на призьорите са утре

По материала работи: Борис Проданов
Набор 2004 на Морето разгроми Берое с 4:1 на турнира в Сопот

Формацията от ДЮШ на Черно море родени през 2004 г разгроми връстниците си от Берое с категоричното 4:1 , в 3-ата си среща от група А на силния детски футболен турнир в Сопот. Малките моряци започнаха вихрено двубоя и още до 20-ата мин водеха с убедителното 3:0. След това в игра влязоха всички футболисти , но това не се отрази на крайният резултат. С по две попадения за варненци се отличиха Милен Николов и Валентин Вълчев. Пред клубния сайт наставникът на победителите Станислав Стоянов похвали своите възпитаници за отличното представяне, което им осигури място в топ 4 на надпреварата.

 

Преди последния мач в групата между Славия и Локомотив Пд черноморци са лидери в групата с 6 т и голова разлика 9:3. В другата група с класа над останалите е състава на ЦСКА . Финалите и награждаването на призьорите са утре. Победителят в турнира ще участва в най-големия международен турнир Готия къп в Гьотеборг Швеция.

 

Пресслужба на ПФК „Черно море“

 

Още по темата: Победа и загуба за малките моряци на турнира в Сопот

Коментари

Новини Варна