IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
14:14 | 30 април 2017
Обновен: 11:28 | 17 април 2024

ПРОГНОЗА: Мидълзбро - Манчестър Сити

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

По материала работи: Юлиян Атанасов
ПРОГНОЗА: Мидълзбро - Манчестър Сити

Мидълзбро - Манчестър Сити, среща от 35-ия кръг на Висшата лига, стадион "Ривърсайд", 16:05 часа българско време.Групата на Ман Сити за мача: Кабайеро, Компани, Стоунс, Клиши, Саня, Фернандиньо, Силва, Де Бройне, Стърлинг, Сане, Агуеро, Делф, Ихеаначо, Фернандо, Коларов, Туре, Отаменди, Нолито, Жесус, Сабалета и Гън

 

Контузени: Гюндоган и Браво

 

Прогноза на Gol.bg:

Няма две мнения по въпроса, този мач е изключително важен и за двата тима. Боро все още има теоритични шансове да се спаси от изпадане, но всичко минава през победа днес.

От друга страна Сити е на косъм да изпусне четвъртото си място в класирането, ако допусне дори минимална издънка днес, тъй като има крехката преднина от точка повече пред петия в таблицата Манчестър Юнайтед.Това ще рече, че и двата тима ще се хвърлят здраво в срещата.

 

Гуардиола няма да може да разчита на контузените Гюндоган и Браво, а в състава на Боро има играчи с леки проблеми, които могат да играят, но за момента няма никой, който да е окончателно отпаднал от състава.Формата на домакините логично не е никак добра и те имат 1 победа, реми и 3 загуби в последните си 5 мача, докато Сити е записал 2 победи, реми и 2 загуби за същия брой срещи. Боро е загубил само веднъж в последните си 10 мача срещу Сити у дома във Висшата лига."Гражданите" са спечелили три от последните си пет срещи с този противник във всички турнири и днес ще гонят нова победа.

 

Нашата прогноза за този мач е успех с 1:3 за гостите.

 

Прогноза: Мидълзбро - Манчестър Сити 1:3

gol.bg

Четете още: Кристиано вкара гол и пропусна дузпа за Реал

Коментари

Новини Варна