IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
10:26 | 21 юни 2017
Обновен: 21:50 | 27 февруари 2024

Без наказание за Юнайтед заради Погба

Срещу Ювентус обаче разследването на ФИФА продължава

По материала работи: Юлиян Атанасов
Без наказание за Юнайтед заради Погба

Манчестър Юнайтед няма да бъде санкциониран заради трансфера на Пол Погба миналото лято, обявиха от ФИФА. Миналия месец световната централа поиска допълнителна информация от Червените дяволи и Ювентус за сделката, след като се появиха слухове, че агентът на играча Мино Райола е прибрал 41 милиона лири от преминаването на клиента си на „Олд Трафорд“.

 

След направеното проучване става ясно, че Юнайтед не е направил нищо нередно, но срещу Ювентус е започнало по-сериозно разследване. „Можем да потвърдим, че срещу Манчестър Юнайтед не е започнало разследване относно трансфера на Пол Погба. Такова обаче е стартирало срещу ФК Ювентус, като на този етап няма да дадем повече информация по въпроса“ заяви говорителят на ФИФА. Френският халф се върна в Юнайтед, който плати 105 милиона евро за него и въпреки че вкара 10 гола в 49 мача за отбора, мнозина очакваха много по-силно представяне с екипа на английския клуб.

 

 

gol.bg

Четете още: Григор Димитров се изправя срещу ветерана Жулиен Бенето

Коментари

Новини Варна