IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 19°
Спорт
22:31 | 23 юни 2017
Обновен: 06:07 | 25 април 2024

Варненци с три златни медала от международен турнир по стрелба с лък

Това е добра заявка за силно предствяне в държавното първенство, коментираха от клуб Млади стрелци

По материала работи: Слав Велев
 Варненци с три златни медала от международен турнир по стрелба с лък

На 17 и 18 юни, в гр. Разград се проведе 34-ти международен турнир за "Купа Разград". Варненският клуб по стрелба с лък "Млади стрелци" завоюва три златни отличия.


При най-малките, момичета до 11г. в олимпийския стил, Мира Мирчева с 639т. безапелационно завоюва първото място на дистанция 20 метра.
 

При момчетата до 14г., където конкуренцията е още по-сериозна, Давид Данев се пребори за златото, като с 576т. не остави шанс на конкурентите си на дистанция 30м. Съотборниците му Станислав Стамов и Данаил Александров се класираха съответно 4-и и 10-и. 
 

В отборната надпревара в същата категория Данев/Стамов/Александров заслужено спечелиха златната купа.


При момичетата до 14г. този път имаше само един представител от Варна, като на Десислава Тодорова не й достигна много малко, за да се окичи с бронзовото отличие. От едва трето състезание тя успя да се класира 5-а, което е добър успех за нея.


Имайки предвид дъждовното време, децата се представиха изключително добре и направиха сериозна заявка за Държавното първенство, което ще се проведе отново в Разград на 30.06 до 2.07.2017г., коментираха от клуба.

Коментари

Новини Варна