IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 17°
Спорт
15:39 | 25 юни 2017
Обновен: 18:50 | 1 март 2024

Днес Меси можеше да бъде легенда на Реал

Пътят на Лео бил определен от футболен агент

По материала работи: Юлиян Атанасов
Днес Меси можеше да бъде легенда на Реал

Звездата на Барселона Лионел Меси е можел да стане легенда на Реал Мадрид, разкрива аржентинският агент Хорасио Гаджоли, който е бил близък до семейството на футболиста. "Обстоятелствата се стекоха така, че отидох да живея в Барселона и доведох Лео на проби в отбора, когато той беше на 13 години. Но тогава щях да живея в Мадрид", призна Гаджоли пред Globoesporte.

 

"И ако това се беше случило, аз щях да го заведа на проби в Реал. Такъв е животът, това са малките детайли, които определят историята понякога.""Днес Меси можеше да бъде играч на Реал Мадрид, разбира се. Неговото семейство искаше да дойде в Испания, но да живее в града, в който съм аз, за да имат подкрепа."

 

"Когато го видях за първи път на летището си казах, че това малко момче не може да бъде футболист, защото беше твърде дребен и кльощав.""Нямах добри първи впечатления. Но когато го видях на тренировките на Барса, веднага осъзнах, че без съмнение ще играе и че може да стане велик", добави импресариото.

 

gol.bg

 

Четете още: ПСЖ посяга към Бейл

Коментари

Новини Варна