IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
08:20 | 27 юни 2017
Обновен: 11:05 | 17 април 2024

Полският агент на Левандовски се опитва да гаси огъня

"Байерн е най-добрият клуб за него", каза Чезари Кучарски

По материала работи: Юлиян Атанасов
Полският агент на Левандовски се опитва да гаси огъня

Единият от агентите на Роберт Левандовски се опита да успокои страстите, като посочи Байерн Мюнхен за правилното място за снайпериста.Както е известно, през последните седмици се спекулира, че Левандовски се опитва да си тръгне от Мюнхен, обвинявайки Карло Анчелоти и съотборниците си за провала в борбата за голмайсторския приз в Бундеслигата.

 

"Винаги съм казвал, че Байерн Мюнхен е най-добрият клуб за развитието на Левандовски и неговата кариера. И моето мнение не се е променило", каза Чезари Кучарски пред Futboljes.pl.Думите на Кучарски не кореспондират с изразеното мнение от другия агент на футболиста - Майк Бартел. Според последния Левандовски е разочарован от Байерн "както никога досега".Баварският колос вече излезе с официална позиция, че ще даде всеки клуб на ФИФА, ако някой се опитва да преговаря с Левандовски без знанието на германския шампион.

 

gol.bg

Четете още: Черно море отпрати холандец

Коментари

Новини Варна