IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
10:49 | 24 юли 2017
Обновен: 10:55 | 17 април 2024

Балъков отрече за ЦСКА, няма да става треньор на "Армията"

Стамен Белчев ще продължи да води "червените"

По материала работи: Слав Велев
Балъков отрече за ЦСКА, няма да става треньор на "Армията"

Впряганият за треньорския пост в ЦСКА-София Красимир Балъков категорично отрече, че ще поеме "армейците". Подобен слух тръгна веднага след загубата на червените с 0:1 от Лудогорец.

 

Както е известно, Краси Балъков изгледа срещата от трибуните на "Армията", което още повече засили информациите, че той ще замени Стамен Белчев начело на ЦСКА.

 

Ето изявлението на Краси Балъков до медиите:

 

"Благодаря на онези български журналисти и издания, които огласиха поредното ми "назначение". Това се случва за N-ти път. Трябва да призная, че такива публикации много ме развеселяват! Наистина. Явно, когато съм в България не мога да отида да изгледам един мач, без да бъда въвлечен в някаква "схема", посочи халфът от златното ни поколение.

 

По думите му още преди месец е изготвил програмата си, в която са били включени няколко срещи от Първа лига, между които и ЦСКА - Лудогорец. "Нямам ясновидски способности, за да зная предварително как ще се развие шампионата до този момент. Днес съм на друг мач, трябва ли това да означава още нещо? Дори някой да ми каже и точно какво, което аз самият не зная!

 

Интересувам се от футбола в България, така както и от този в Германия, Португалия, Европа и когато имам възможност, посещавам футболни мачове. Може би трябва да помисля и да съобщавам на личния си сайт или във фейсбук страницата си, кога и кои срещи от съответните първенства планирам да посетя...

 

Другото наистина ме кара да се усмихвам, което като се замисля, не е никак лошо!", заяви Балъков.

 

 

Dnes.bg

 

Четете още:    

 

 

 

Коментари

Новини Варна