IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
17:30 | 18 август 2017
Обновен: 05:48 | 25 април 2024

44 отбора се включват в турнира по плажен волейбол във Варна

Състезанието се провежда днес и утре

По материала работи: Ставри Таргов
44 отбора се включват в турнира по плажен волейбол във Варна

32 отбора при мъжете и 12 при жени /или над 80 души/ ще вземат участие в организирания от Община Варна, дирекция "Спорт", турнир по плажен волейбол „Beach Volley Varna open“, който се провежда на южния плаж под ПК „Приморски” днес и утре.

 

Заявки за участие са подали отбори от Смолян, Кърджали, София, Добрич, Бургас и други градове и на практика се явява един от най-масовите турнири в летния спорт. Организаторите на проявата са предвидили награден фонд за призовата тройка и много изненади за всички участници.      

 

Идеята и целите на състезанието са да се стимулира и популяризира двигателната активност сред спортисти и аматьори и популяризиране на плажните спортове в град Варна.

 

В турнира по плажен волейбол имат право на участие отбори, съставени от по двама мъже и отбори от по две жени, които не са участвали на турнири на държавното първенство на БФ Волейбол.

Черно море

Коментари

Новини Варна