IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 20°
Спорт
12:58 | 19 август 2017
Обновен: 22:23 | 27 февруари 2024

ПРОГНОЗА: Суонзи - Манчестър Юнайтед

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

По материала работи: Юлиян Атанасов
ПРОГНОЗА: Суонзи - Манчестър Юнайтед

Суонзи - Манчестър Юнайтед, среща от 2-ия кръг на Висшата лига, стадион "Либърти Стейдиъм", 14:30 часа българско време.

 

Вероятните състави на двата отбора:

 

СУОНЗИ: Фабиански, Моусън, Фернандес, Олсон, Ноутън, Фер, Меса, Каръл, Раутлидж, Аю и Абрахам

 

МАНЧЕСТЪР ЮНАЙТЕД: Де Хеа, Джоунс, Бейи, Блинд, Валенсия, Матич, Погба, Мата, Мхитарян, Рашфорд и Лукаку

 

Прогноза на Gol.bg:

Гостите са абсолютният фаворит за този мач. Отборът стартира ударно сезона във Висшата лига и разби на пух и прах гостуващия Уест Хям с 4:0 в първия кръг, докато "лебедите" врътнаха реми 0:0 при визитата на Саутхямптън. Има голяма вероятност капитанът на домакините Бритън да не играе, тъй като страда от травма на гърба, и на неговото място в игра да се появи Фулън или лятното попълнение Роке Меса.Йоренте, Дайър и Ки остават извън строя за "лебедите", като и тримата страдат от травми.

 

Моуриньо също има проблеми с отсъстващи футболисти и аут от неговия състав са Шоу и Йънг, както и Рохо, който от няколко месеца лекува тежка травма в коляното. За статистиката - Суонзи никога не е имал суха мрежа в мачовете срещу този противник, а като гледаме офанзивната мощ на гостите може традицията да продължи и след днешния мач. Освен това "червените дяволи" спечелиха 2 от последните 3 мача срещу този противник във Висшата лига.

 

Няма как да не се отбележи, че в мача си срещу Саутхямптън от първия кръг "лебедите" имаха на сметката си само четири изстрела по посока противниковата врата и нито един от тях не бе точен.

 

Освен това пък Юнайтед има повече сухи мрежи от всеки друг отбор през 2017 година - 12 на сметката си. Няма как да не се отбележи също, че голямата звезда на домакините Гилфи Сигурдсон премина официално в Евертън за 45 милиона паунда и неговото отсъствие определено ще повлияе негативно на тима домакин.

 

Нашата прогноза е успех за гостите с два гола.Прогноза: Суонзи - Манчестър Юнайтед 0:2

 

gol.bg

 

Четете още: Георги Иванов: Постигнахме важна победа срещу силен отбор!

Коментари

Новини Варна