IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
11:45 | 20 август 2017
Обновен: 10:44 | 17 април 2024

ПРОГНОЗА: Барселона - Бетис

Изберете състава на любимия си тим и познайте резултата

По материала работи: Юлиян Атанасов
ПРОГНОЗА: Барселона - Бетис

Барселона - Бетис, мач от 1-вия кръг на Примера дивисион, стадион “Ноу Камп”, 21:15 часа българско време.

Групата на Барселона

Вратари: Тер Стеген, Силесен

Защитници: Семедо, Пике, Масчерано, Алба, Дин, Видал, Юмтити

Полузащитници: Ракитич, Бускетс, Д. Суарес, Арда, Роберто, Гомес

Нападатели: Меси, Деулофеу, Алкасер

 

Прогнозата на Gol.bg:

Футболът се завръща в Барселона, а трибуните на “Ноу Камп” ще почетат загиналите в терористичния атентат в града преди дни. Първият мач на каталунците в Примера срещу Бетис ще бъде много емоционален, а играч, треньори и зрители ще запазят минута мълчание за 14-те загинали и десетките ранени в четвъртък.

Футболистите ще излязат на терена с уникални фланелки, като вместо Барселона най-горе на гърбовете им ще бъде изписано “#TotsSomBarcelona” или “Ние всички сме Барселона”. Освен това Меси и компания ще играят с черни ленти на ръцете си.

 

“За съжаление такива са обстоятелствата, но ние ще дадем пълната си подкрепа. Беше много тежък ден за всеки от нас, в този ден получихме време да помислим над някои неща”, заяви треньорът на Барселона Ернесто Валверде.

 

Мачът ще бъде първи за първенството след рекордния трансфер на Неймар в ПСЖ. Каталунците все още не могат да намерят заместник на бразилеца, след като привличането на Филипе Коутиньо и Осман Дембеле удари на камък. “Трансферът на Неймар шокира всички в клуба и се отрази на настроението ни”, призна треньорът на Барса. Каталунците ще бъдат без Луис Суарес, който е с травма в коляното, а под въпрос за мача са още двама от лидерите на тима Андрес Иниеста и Жерард Пике.

 

Прогноза: 3:1

 

gol.bg

 

Четете още: Григор на исторически финал в "Мастърс" турнир!

 

Коментари

Новини Варна