IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
12:55 | 22 август 2017
Обновен: 01:54 | 25 април 2024

“Моряците” се готвят на високи обороти

Цветелин Чунчуков все още не тренира с отбора

По материала работи: Деян Михайлов
“Моряците” се готвят на високи обороти

Отборът на Черно море продължава подготовката си за следващия кръг в Първа професионална лига. “Моряците се готвят на високи обороти за неделното домакинство на Септември. Двата тима се изправят един срещу друг от 18:45 часа на стадион “Тича” във Варна.

Заниманието днес сутринта бе на стадион “Младост” в морската столица и в него се включиха всички футболисти. Преди това “моряците” имаха упражнения във фитнеса на стадион “Тича”, където премина и първата част от днешната тренировка.

Единственият, който все още не тренира с отбора, е нападателят Цветелин Чунчуков. Той е с разтежение на бедрен мускул и все още се възстановява по специална програма. Всички останали играчи се готвят на пълни обороти за мача със столичани.

С представителния отбор продължават да тренират юношите от школата Петър Вуцов и Мартин Дичев, които получиха шанс от треньора Георги Иванов да се докоснат до първия тим. Двамата не отстъпват на батковците си от мъжкия отбор и се включиха добре в упражненията от тренировъчния процес.

Помощник треньорът Стоян Ставрев пък тренира с четиримата вратари. Специалистът работи с Емил Михайлов, Иван Дюлгеров, Иван Дичевски и новото попълнение Евгений Боровик. Стражът вече подписа договор с варненци и се очаква скоро да бъде картотекиран в БФС.


chernomorepfc.bg

Коментари

Новини Варна