IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
15:19 | 23 август 2017
Обновен: 04:25 | 22 март 2024

Ансамбълът тръгна от Варна с амбиции за медали от СП

Гимнастичките изиграха безгрешно съчетанията си на последната тренировка в морската столица и показаха, че отново ще са сред фаворитите

По материала работи: Слав Велев
Черно море

По подобаващ начин днес варненските клубове изпратиха националния ни ансамбъл по художествена гимнастика за СП в Пезаро Италия. В спортната зала на НСБ Спортпалас грациите Симона Дянкова, Мадлен Радуканова, Елена Бинева, Теодора Александрова и Лаура Траатс изиграха безгрешно съчетанията си с 5 обръча и 3 топки и 2 въжета и показаха че отново ще бъдат фаворити за медалите.

 

 

Новите ни златни момичета и треньорките им Весела Димитрова и Михаела Маевска, бяха поздравени с изпълнения от най-добрите гимнастички на ЧАР ДКС, Грация и Силвия. Те получиха подаръци, сувенири и много цветя от всички присъстващи на емоционалната церемония.

 

 

Почетният гражданин на морската столица Мария Чиприянова им подари лично изработени лакомства, а по традиция Кристиана Генчева - член на УС на БФХГ, им връчи националния трибагреник с пожелание да го развеят гордо на най-високото стъпало на почетната стълбичка. 


Красимир Николов
 

Коментари

Новини Варна