IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 23°
Спорт
10:02 | 23 август 2017
Обновен: 22:25 | 27 февруари 2024

Неймар отвръща на удара, праща Барса на съд

От ПСЖ също взеха отношение по повод претенциите на бившия клуб на бразилеца

По материала работи: Пламен Янков
Неймар отвръща на удара, праща Барса на съд

Адвокатите на звездата на Пари Сен Жермен Неймар съобщиха, че нападателят е останал неприятно изненадан от решението на бившия му клуб Барселона да подаде съдебен иск срещу него заради прекратявянето на договора му с каталунците. От Барса твърдят, че Неймар следва да плати обезщетение в размер на 9,35 млн. евро, но от юридическия екип, който се грижи за интересите на футболиста, са на друго мнение. Нещо повече - бразилецът също ще подаде съдебен иск срещу Барселона.

 

От ПСЖ също взеха отношение по повод претенциите на Барса. Френският гранд излезе с официално изявление, в което се изтъква, че клубът и самият Неймар винаги са действали по правилата и не са нарушавали законите. Изказва се и съжаление от отношението на Барселона.

 

Както е известно, Неймар премина в ПСЖ срещу рекордните в историята на футбола 222 млн. евро. Преди година той подписа нов договор с Барселона до 2021 година. Желанието на каталунците е футболистът да върне изплатения му бонус за подновяването на договора от 8,5 млн. евро, както и още 10% лихва за закъснялото плащане.

sportal.bg

Коментари

Новини Варна