IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
09:57 | 20 септември 2017
Обновен: 10:31 | 17 април 2024

Черно море загуби от Добруджа в контрола

Двата тима ще се срещнат отново в четвъртък във Варна

По материала работи: Деян Михайлов
Черно море загуби от Добруджа в контрола

Добруджа победи с 3:1 гейма Черно море в контролна среща, играна в зала „Добротица”. Добричкият тим  спечели и играният допълнително тайбрек. Първата част вървеше точка за точка, като добруджанци имах леко предимство, което обаче се обърна след 12-та точка. Варненският тим дръпна в резултата и беше на точка от затварянето на гейма, като резултатът бе 24:21. Успешна серия на Мартин Мечкаров от сервиз обърна нещата в полза на Добруджа и частта завърши при 26:24.  Втората част домакините започнаха с комфортна преднина от 4 точки, но след това Черно море изравни. Последва нов сериозен аванс за Добруджа от 6 точки, но гостите стигнаха до ново равенство и дори след това спечелиха гейма с 25:21.  Третата част бе отново равностойна, но добруджанци се наложиха с 25:21. В четвъртата част до средата варненският тим водеше в резултата, но след това момчетата на Петър Пенев успяха да промент облика си и да стигнат до победа с 25:22. В изиграния допълнителен тайбрек, Добруджа отново излезе победител с резултат 15:10.

В четвъртък двата тима ще се изправят още веднъж един срещу друг, но спарингът ще бъде във Варна. Това ще бъде последната контрола за Добруджа преди мача за Суперкупата на 30 септември срещу Нефтохимик.

dobrudjabg.com

Коментари

Новини Варна