IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
19:18 | 26 септември 2017
Обновен: 22:59 | 27 февруари 2024

Милян Бочка: Искам да говоря с играта си на терена

С добри състезатели и правилни решения в мачовете всичко е възможно, казва новото попълнение на БК Черно море Тича

По материала работи: Слав Велев
Милян Бочка: Искам да говоря с играта си на терена

Новото попълнение на БК „Черно море Тича“ Милян Бочка даде първото си интервю след завръщането си в клуба. Гардът беше привлечен на пожар в тима след травмата на Пламен Алексиев, която го вади няколко месеца от игралното поле.


„Радвам се да се върна във Варна. Харесвам града и хората тук. Знаете, че вече играх тук. Преди 2 години спечелих купата на България и 3-ото място в шампионата с тима на „Черно море“. От тогава пазя много хубави спомени. Съжалявам, за това, което се случи с Пламен Алексиев. Само той остана от онзи основен състав, в който играх и аз преди 2 години. Харесвам го много и като състезател, и като човек. Обстановката в България ми е достатъчно позната, тъй като знаете, че играх и в „Ямбол“, а и станах MVP на първенството тогава. За последно се подвизавах в „Младост“ в Босна. В този тим на „Черно море“ срещам много добри момчета и се надявам да постигнем добри резултати. Не се познавам с новия център Тубак. Не сме играли заедно. Добра физика има. В каква форма съм? Ще видите. Искам да говоря с играта си на терена. Подготвен съм. Цяло лято тренирах. Харесва ми треньорът Дарин Великов. Вярвам, че ще имаме много победи с него.  Какво класиране ще ме устрои? С добри състезатели и правилни решения в мачовете всичко е възможно“, каза баскетболистът.

 

Коментари

Новини Варна