IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
17:31 | 12 октомври 2017
Обновен: 10:22 | 17 април 2024

Кобрата пусна надъхващо видео

Британските медии продължават да излизат разнопосочни информации за това какъв хонорар ще прибере българина

По материала работи: Деян Михайлов
Кобрата пусна надъхващо видео

Кубрат Пулев демонстрира страхотна форма. Българският претендент за световната титла в супертежка категория на професионалния бокс пусна надъхващо клипче във “Фейсбук”, в което показва как се подготвя за битката с шампиона на WBA, IBF, IBO Антъни Джошуа. Двамата ще се изправят един срещу друг на 28 октомври пред 80 000 зрители на стадион “Принсипалити” в Кардиф (Уелс).

Само за час видеото бе харесано от над 2500 души, а някои от боксовите феновете коментираха, че Кобрата изглежда в отлична форма.

Междувременно, в британските медии продължават да излизат разнопосочни информации за това какъв хонорар ще прибере Кубрат Пулев. В края на септември “Сън” обяви, че Кобрата ще заработи 2 млн. паунда, но вчера “Дейли Стар” написа, че хонорарът му ще е 4 млн. паунда. Днес “Дейли Експрес” покачи още мизата и  съобщи за 5 милиона за Пулев и 20 милиона за Джошуа. Тези суми са рекордни и за двамата боксьори.


sportal.bg

Коментари

Новини Варна