IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
20:10 | 17 октомври 2017
Обновен: 21:39 | 16 март 2024

Локо посреща Черно море без кадрови проблеми

"Моряците" пък загубиха и нападател до края на годината

По материала работи: Слав Велев
Локо посреща Черно море без кадрови проблеми

Нападател на Черно море аут до края на годината

Представителният отбор на Локомотив (Пловдив) стартира подготовката си за предстоящото домакинство на Черно море, информира sportal.bg. Срещата с "моряците" от 13 кръг на Първа лига е насрочена за събота (21.10) от 20.15 часа на Лаута. Възпитаниците на старши треньора Войн Войнов получиха два дена почивка след победата над Берое в Стара Загора, като в понеделник подновиха занимания в пълен състав. Днешната тренировка се състоя на помощното игрище в спортен комплекс "Локомотив". Играчите редуваха бегови упражнения и игра с топка, а след това преминаха и към тактическата част.


"Смърфовете" се готвят в пълен състав за сблъсъка с Черно море, докато днес стана ясно, че варненци губят нападател до края на годината. Според информация на клубния сайт Цветелин Чунчуков е аут заради травма. Седмица по-рано стана ясно, че Емануел Луканов не може да разчита до края на годината и на новопривлечения вратар Евгений Боровик, който счупи крак на тренировка. 


Още по темата:

 

Нападател на Черно море аут до края на годината


Боровик аут до края на годината

Коментари

Новини Варна