IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:47 | 17 октомври 2017
Обновен: 10:19 | 17 април 2024

В Мерцедес не се успокояват от победите

Тото Волф твърди, че тимът не губи концентрацията си, макар и да е на прага и на двете титли

По материала работи: Юлиян Атанасов
В Мерцедес не се успокояват от победите

В Мерцедес не се успокояват, въпреки победите и това, че тимът е на прага на спечелването и на двете световни титли. Сребърните стрели постигнаха отлични резултати в Сингапур, Малайзия и Япония, които бяха в комбинация с лошия късмет на Ферари и в резултат още в САЩ всичко може да приключи. Босът на тима Тото Волф, който в хода на сезона обяви колата за „дива“ и „капризна“ вярва, че отборът е направил крачка напред в развитието си, но все още има и проблеми. „След тези състезания с доста повече разбиране за колата, което ще се види в оставащите надпревари, а някои неща ще бъдат вложени и в проекта ни за следващата година“ заяви той.

 

„Болезнената ни загуба в Малайзия обаче потвърди, че именно от трудностите можеш да извлечеш най-много поуки и да поставиш основите на успехи за в бъдеще. Затова и подхождаме към всеки уикенд с известна доза скептицизъм и в Остин ще се стремим към всяка една точка, която можем да спечелим“ добави Волф. „Наистина имахме късмет напоследък, но също така се поставихме в позиция, която да ни позволи да използваме шансовете си. Това обаче не ни успокоява и очакваме фокусирани следващите предизвикателства“ изтъкна още босът на Мерцедес.

gol.bg

 

Четете още: Кубрат Пулев ще се възстановява минимум три месеца от контузията

Коментари

Новини Варна