IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
15:17 | 20 октомври 2017
Обновен: 10:18 | 17 април 2024

Йозил признал, че отива в Манчестър Юнайтед

Халфът на Арсенал беше привлечен за 47 млн. евро през 2013 година

По материала работи: Пламен Янков
Йозил признал, че отива в Манчестър Юнайтед

Халфът на Арсенал Месут Йозил е съобщил на съотборниците си, че ще премине в Манчестър Юнайтед, твърди “Mirror”, цитират от sportal.bg. Договорът на германския национал с “топчиите” изтича следващото лято и той не иска да го подновява. Желанието на 29-годишния техничар е да работи отново под ръководството на Жозе Моуриньо, с когото бяха заедно в Реал Мадрид.

 

Йозил може да се озове на “Олд Трафорд” още през януари, след като наскоро Арсен Венгер публично призна, че не е изключено двамата с Алексис Санчес да бъдат продадени в случай, че окончателно откажат да удължат договорите си. В същото време Моуриньо не крие, че смята Йозил за най-добрата “десетка” в световния футбол.

 

Представителите на германеца са поискали от Арсенал седмична заплата от 395 000 евро, докато от клуба му предлагат “само” по 275 000. Според “Mirror”, офертата на Юнайтед към халфа ще е доста по-щедра - 350 000 евро седмично.

 

Арсенал привлече Йозил от Реал за 47 млн. евро през 2013 година.

Коментари

Новини Варна