IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 12°
Спорт
15:39 | 10 декември 2017
Обновен: 04:46 | 25 април 2024

Черно море разгроми Лудогорец в последния си мач за 2017 година

„Моряците“ победиха с 5:1 в отложен мач от 2-рия кръг на първенството

По материала работи: Деян Михайлов
Черно море разгроми Лудогорец в последния си мач за 2017 година

Юношите младша възраст на „Черно море“ записаха разгромна победа срещу „Лудогорец“ в отложен мач от 2-рия кръг на първенството за родени 2002 година. “Моряците”, водени от Тодор Каменов, разпиляха разградчани с 5:1 на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост. Това бе и последния мач на „Черно море“ за 2017 година.


Драгомир Радев даде начало на головата фиеста в 11-ата минута. Талантът на варненци изпълни по перфектен начин пряксвободен удар и не остави шансове на вратаря на гостите.


След почивката “моряците” се забавляваха и реализираха четири гола. Веднага след съдийския сигнал на второто полувреме бърза контраатака подхваната от Паоло Пасков. Той изведе Джан Хасан на стрелкова позиция и младият талант отбеляза за 2:0. В 52-ата отново Хасан с топовен изстрел от дъгата на наказателното поле реализира за 3:0, а в 60-ата отбеляза своя хеттрик в мача с глава след центриране от корнер.
Гостите намалиха от дузпа в 63-ата минута, като стражът на „Черно море“ парира удара от бялата точк, но футболист на „Лудогорец“ довкара за 4:1. В 70-ата Паоло Пасков оформи крайното 5:1 след пас на Радослав Златев.


До края на мача Джан Хасан уцели греда, останал очи в очи със стража на гостите, а Радослав Златев на два пъти пропусна да покачи в резултата от добри ситуации.

chernomorepfc.bg

Коментари

Новини Варна