IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
10:14 | 11 декември 2017
Обновен: 09:56 | 17 април 2024

Клоп бесен след равенството

Германецът се кара с репортер, който коментира, че има дузпа за Евертън

По материала работи: Юлиян Атанасов
Клоп бесен след равенството

Юрген Клоп очаквано бе бесен, след като Ливърпул изпусна победата в градското дерби с Евертън и мачът завърши 1:1. Германецът направи доста промени в отбора си, който обаче доминираше. Серия  от пропуски и спорна дузпа даде възможност на Карамелите да измъкнат точка, а след мача настроението на Клоп се усети още по време на интервюто. На въпрос дали смята, че отборът му е изпуснал трите точки, Клоп отговори с питане към репортера: „А вие как смятате?“ последва положителен отговор, който той прие, а след това все пак коментира.

 

„Видях само един отбор да играе, но явно съдията смяташе, че трябва да направим още повече. При цялата ни чиста игра не мога да повярвам, че той отсъди дузпа за подобно нещо. Влизането на Сигурдсон срещу Хендерсън бе за червен картон и е наистина невероятно да даде наказателен удар“. „Казах на рефера, че не мога да разбера как е възможно да направи това. Не съм го псувал и обиждал. Просто ми е непонятно как в такъв мач, в който само единият отбор играе футбол и прави всичко за победата, а другият тим дори не стигна до наказателното ни поле му даваш възможност да спечели нещо от мача“ беснеееше Юрген, който след това се скара с репортера.

 

„Контактът бе предизвикан от Калвърт-Люин“ коментира наставникът, след което бе попитан за ръката на Ловрен върху гърба на съперника.

„Ръката бе ето така (показа), но щом мислите, че е дузпа, тогава го кажете. Мислите ли, че е дузпа?“

Отговор: „Мисля, че е лека дузпа, но всъщност моето мнение няма значение…

Клоп: „Очевидно и моето.

Репортер: Вашето е важно.

Клоп: Все пак смятате ли, че е дузпа?

Репортер: Мисля, че е лека, но да, смятам, че е дузпа.

Клоп: Ха, ха, ха. Тогава можем да спрем интервюто, защото искам да говоря с хора, които разбират малко от футбол, тъй като съжалявам, но не мога да повярвам…

Репортер: Има хора, които са играчи много мачове и коментираха в студиото, че това е дузпа.

Клоп: О, така ли? Съжалявам. Сгрешил съм. Прав сте.

Репортер: Направихте 6 промени. Повлияха ли те на резултата?

Клоп: Това и ми е работата. Аз взимам решенията и съм категоричен, че решенията ми бяха правилни. Целият мач бе около и вътре в тяхното наказателно поле. Можехме да вкараме много повече голове, но за съжаление не успяхме. Разбирам, че на тази планета има и много по-сериозни катастрофи от това да си взел точка след футболен мач, но определено чувството не е приятно.

 

gol.bg

Четете още: Вицешампионски трофей за ПСК „Черно море“ при старшата

Коментари

Новини Варна