IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
15:23 | 15 декември 2017
Обновен: 09:54 | 17 април 2024

Две големи изненади очакват феновете на Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън

Двете световни звезди ще се изправят един срещу друг в зала „Универсиада“ на 19 декември от 20:00 часа

По материала работи: Пламен Янков
Две големи изненади очакват феновете на Джъд Тръмп и Нийл Робъртсън

Броени дни остават до сблъсъка между снукър играчите Нийл Робъртсън и Джъд Тръмп. Двете световни звезди ще се изправят един срещу друг в зала „Универсиада“ на 19 декември от 20:00 часа.  

 

Всичко фенове, които ще посетят събитието ги очаква голяма изненада от организаторите. Всеки, който желае ще си тръгне с автограф от Джъд Тръмп или Нийл Робъртсън. За целта на всички места в залата ще бъдат поставени специално изработени картички, с които после всеки ще може да си вземе автограф от звездите. 


Другата изненада e включването на двама български играчи под 21 години в програмата на мача. Българите ще имат страхотната възможност да се срещнат очи в очи с големите имена в света на снукъра и да играят рамо до рамо с тях. Имената на двамата играчи ще станат ясни след изиграването на двубоите от 4-ия ранкинг турнир към Българска Снукър Федерация, който ще се проведе този уикенд. 


Двамата най-добре представили се майстори на щеката до 21 години на турнира през уикенда ще имат възможност да изиграят един фрейм на двойки с Нийл Робъртсън и Джъд Тръмп, благодарение на Българска Снукър Федерация. Самите двойки ще бъдат определени чрез жребий, като звездите ще имат съотборник българин. 


Това е страхотен шанс за младите таланти, които ще натрупат опит на големи събития няколко седмици преди Европейското първенство по снукър, което ще се проведе в София от 2-ри до 16-и февруари.  

Коментари

Новини Варна