IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна
Спорт
13:47 | 15 декември 2017
Обновен: 13:14 | 19 април 2024

Талант от Етър стана първият носител на приза „Трифон Иванов“

Наградата на името на легендарния ни защитник ще се връчва всяка година

По материала работи: Пламен Янков
Талант от Етър стана първият носител на приза „Трифон Иванов“

Зоналният съвет на БФС и Община Велико Търново връчиха наградата "Трифон Иванов " за най-заслужил футболист между 15 и 19 години, изявяващ се в рамките на Общината. Наградата на името на легендарния ни защитник се връчва за първи път, като по решение на Общинския съвет това ще се случва всяка година, съобщава sportal.bg. 

 

След заседание на специална комисия с участието на председателя на Зоналния съвет на БФС Велико Търново Бончо Генчев, заместник кметът на Велико Търново Снежана Иванова, представители на постоянната Комисия за младежта и спорта, спортни експерти и журналисти, за №1 през 2017 година бе избран футболистът на Етър Десислав Пенев. 

 

Младият състезател получи парична премия от 500 лв., специален плакет и поздравления от името на президента на БФС Борислав Михайлов. Наградата на Община Велико Търново има за цел да отличи старанието, спортно-техническите качества и характера на младите футболисти от региона.

Коментари

Новини Варна