IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
08:18 | 24 декември 2017
Обновен: 21:48 | 25 април 2024

Тервел Пулев спечели седма победа на професионалния ринг

Българинът постигна технически нокаут срещу Арцьом Чарнякевич

По материала работи: Деян Михайлов
Тервел Пулев спечели седма победа на професионалния ринг

Тервел Пулев спечели седма победа в седмия си мач на професионалния ринг. Българският боксьор не срещна никакви проблеми с анонимния беларусин Арцьом Чарнякевич и спечели с технически нокаут във втория рунд.

За Пулев това беше трети мач за по-малко от месец и половина. 34-годишният българин победи украинеца Артьом Редко на 11 ноември , а седмица по-късно се справи с грузинеца Михаил Куцушвили.

Общо през годината той изигра пет двубоя, като две от победите му дойдоха след падане на противника от ринга. Всяка една от досегашните седем победи на бронзовия медалист от Лондон 2012 беше постигната с нокаут, като четири от тях бяха технически.

Чарнякевич допусна девета поредна и общо 21-а загуба на професионалния ринг. 31-годишният беларусин е спечелил едва три от 24-те си мача. В последните си двадесет срещи той е записал 19 поражения.

"Някои хора казват, че мачовете, които ги правя в момента, не са с достатъчно силни противници. Аз пък мисля, че постепенно си добивам опита и самочувствието именно с такива срещи. Няма как да играя срещу някой от топ 10 в началните си мачове", каза Пулев в началото на декември, когато все още не знаеше кой ще бъде съперникът му тази вечер.


dnevnik.bg

Коментари

Новини Варна