IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 24°
Спорт
10:16 | 26 декември 2017
Обновен: 07:41 | 27 март 2024

Гришо призна: Бях замаян от красотата на Серина и Маша

"Федерер и Надал са феномени, които белязаха моя спортен живот", заяви българинът

По материала работи: Юлиян Атанасов
Гришо призна: Бях замаян от красотата на Серина и Маша

Ракета №1 на България  Григор Димитров за първи път призна, че вече изминалите му връзки не са били с правилните хора и пожела повече името му да не се свързва нито със Серина Уилямс, нито с Мария Шарапова.Световният №3 даде интервю пред италианското издание "Ла Република", в което заяви, че не иска да се шуми около личния му живот. "Тенисът е един специален свят, който променя хората. Винаги съм казвал, че тенисът не може да бъде всичко за мен. В живота ми и други неща имат значение. Не искам да бъда добър само в едно нещо, в живота ми. Искам да правя и други неща, като например да уча. Искам също така да изпратя и правилно послание към по-младите играчи, които идват след мен. Ако не допринесеш за нещо, за какво изобщо живееш? Мисля, че съм човек, който има в себе си много страст. Харесва ми да се определям така.  "Обичам както да рисувам, така и да снимам".

 

"Мисля, че просто останах неразбран. Не знаех, че хората са имали някаква погрешна представа за мен. Разбира се, имал съм тежки моменти, тъй като не съм бил заобиколен от правилните хора. Нека обаче да забравим клишето за гаджетата - от Серина до Шарапова. Бях замаян от красотата им и се чувствах странно. Наистина ли е толкова лошо? Опитвам се да пазя колкото се може повече от журналистите сегашната ми връзка с Никол Шерцингер".Димитров не пропусна да коментира и за сравненията с Роджър Федерер и прякора си "Бейби Фед", който му се налага да носи от години насам. "Може би вината е на баща ми, защото ме научи да играя бекхенд с една ръка", пошегува се той. "Федерер и Надал са феномени, които белязаха моя спортен живот. Най-забавното е, че съм известен "Бейби Фед", но всъщност се спасявах при Рафа и неговата академия. Ако тези двама играчи продължат да играят на това ниво, то тогава това ще означава, че възрастта няма никакво значение в тениса".

 

gol.bg

Четете още: Клоп е най-добрият треньор за Байерн

Коментари

Новини Варна