Треньорът на Дунав: Попадийн няма да напуска
Малин Орачев допълва още, че няма нищо вярно и в информациите, че Бирсент Карагарен искал да напусне отбора, за да премине в Локомотив (Пловдив)
Публикувана: 3 Jan 2018 | 12:43

Старши треньорът на Дунав Малин Орачев отрече, че Христо Попадийн ще е следващият футболист, решил да си тръгне от русенския отбор. 

 

"Пълни измислици! Разговарях с Христо по телефона и си пожелавахме весели празници, когато точно в този момент изтече тази новина", каза Орачев в интервю за русенския вестник "Утро", цитиран от sportal.bg. 

 

Той допълва още, че няма нищо вярно и в информациите, че Бирсент Карагарен искал да напусне отбора, за да премине в Локомотив (Пловдив). 

 

"Васко Шопов пък трябва да решава сам. Ние разчитаме на него. Освен това има договор с нашия клуб до края на сезона", каза Орачев по адрес на плеймейкъра в своя тим. 

 

Шопов е трансферна цел на Ботев Пд. Имало вероятност един от вратарите - Мартин Луков, Станислав Антонов и Александър Конов, да бъде пратен в друг отбор, тъй като тримата били равностойни. Решение по този казус щяло да се вземе допълнително. От думите на треньора става ясно и, че се работи по зимната селекция. Конкретни имена на този етап обаче нямало как да бъдат изнесени. Със сигурност участие в първия лагер ще вземе младия централен нападател Сонер Хюсеин. За други юноши тепърва ще се преценява.

 

Още по темата Още един футболист напуска Дунав

Коментари ( 0 )