IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 16°
Спорт
13:53 | 16 януари 2018
Обновен: 14:12 | 25 април 2024

„Морето“ разчита на публиката срещу „сините“

Варненци посрещат „Левски ЛУКойл“ в реванш от четвъртфиналите за „Купа България“

По материала работи: Борис Проданов
„Морето“ разчита на публиката срещу „сините“

Баскетболният „Черно море Тича“ утре във Варна играе втори мач с „Левски ЛУКойл“ от четвъртфиналната фаза на турнира „Купа България“.

 

„В реванша с „Левски ЛУКойл“ разчитам на пълна зала, да играем баскетбол. „Сините“ са фаворит, няма съмнение. Но се надявам играта ни да не бъде само 20 минути. Селекцията ни е такава, че отсъстващите състезатели се чувстват изключително много“, заяви преди реванша старши треньорът на „Черно море  Тича“ Дарин Великов.

 

Резултатът от първия четвъртфинал в столицата е 63:83 за „Левски ЛУКойл“. Това практически значи, че селекцията на Тити Папазов има почти решаващ аванс преди реванша. Но „сините“ са вечен враг за варненци и до последната сирена нищо не се знае.

 

В тази връзка изп.-директор на „Черно море Тича“ Борис Стоянов коментира, че очаква играчите максимално да се раздадат срещу противника. Той разчита да се получи хубав мач с пълна зала и при подкрепа на публиката. Варненци са отпочинали, което е залог за интересен развой на събитията и разнообразни варианти на терена.

 

Сблъсъкът е утре от 18 ч. в легендарната зала „Христо Борисов“. Рефери са Мирослав Томов  Искрен Манолов  Калоян Костов, комисар – Румен Калпакчиев. Обективно съдийство очакват домакините, които в събота гостуват на „Академик – Бултекс ‘99“ в Пловдив.

 

Красимир Николов

Борис Проданов

 

Снимка Фейсбук

 

Още по темата: Дарин Великов: Няма от какво да се срамуваме, Левски е фаворит

Коментари

Новини Варна