IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 18°
Спорт
17:11 | 21 януари 2018
Обновен: 05:34 | 25 април 2024

Меси печели от присъствието на Паулиньо

Това смята бившият селекционер на Бразилия Луиш Фелипе Сколари

По материала работи: Слав Велев
Меси печели от присъствието на Паулиньо

Бившият селекционер на Бразилия Луиш Фелипе Сколари е на мнение, че присъствието на бившия му възпитаник в Гуанджоу Паулиньо на стадион "Ноу Камп" се отразява добре на голямата звезда Лионел Меси. "Когато гледам мачовете на Барса, разбирам защо Валверде го искаше в отбора си. Паулиньо е фундаментален с разбиранията си за играта, защото е по-директен от стила на игра на каталунците. Вкарва голове, включва се в наказателното поле и тича по различен начин, в сравнение с останалите играчи. Валверде искаше тази промяна и беше толкова настоятелен, че те платиха сумата в клаузата му за откупуване", коментира Сколари пред вестник "Спорт".

 

"Паулиньо ми каза за техния интерес, с него имаме изключителни взаимоотношения. Работихме заедно в националния отбор на Бразилия и той беше първата ми покупка в Гуанджоу. Разбирах го, че иска да отиде в Барса и дори го подкрепих. Сигурен съм, че Меси е осъзнал важността на Паулиньо в отбора, виждайки го как работи здраво всеки ден. Неговото присъствие е добре дошло за Лео. Паулиньо е силен, директен и мотивиран. И това се отразява добре на целия отбор", добави специалистът.

 

gol.bg

 

Четете още: Супер Бобо заби 25 точки срещу бившия си клуб

Коментари

Новини Варна