IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
14:54 | 21 януари 2018
Обновен: 10:14 | 20 април 2024

Спецслужби проверяваха играч на Етър - изглеждал подозрителен

В документите на Самб Бадара имало неточност, което предизвикало тревогата на турския ГКПП Капъ куле

По материала работи: Слав Велев
Спецслужби проверяваха играч на Етър - изглеждал подозрителен

Повече от час звездата на Етър - Самб Бадара остана в залата на полицейския участък на турския ГКПП Капъ куле вчера по обед, докато специализираните служби на граничния пункт и в Одрин изяснят дали не е опасен тип.
 

28-годишният сенегалец бе проверяван в различните масиви на турското вътрешно министерство, като в офиса се появиха дори представители на разузнаването. Допълнителен проблем възникна заради невъзможността за снемане на обяснения от незнаещия английски или турски езици нападател на великотърновския клуб.
 

Бадара, който беше с екипировка на "виолетовите", обясни, че владее португалски, испански и арабски, но пък тези езици бяха безполезни на полицаите.
 

Оказа се, че в документите, съпътстващи пътуващия за лагер сбор в Анталия голмайстор, има неточност, която породила съмнения за автентичността на паспорта му. След много проверки, турците пуснаха в страната Алиуне Бадара, който трябваше да догони 22-мата си съотборници. Етър отпътува за Анталия вчера сутринта, пише "Меридиан Мач".

Коментари

Новини Варна