IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
10:58 | 23 януари 2018
Обновен: 09:39 | 17 април 2024

Григор Димитров: Тази загуба боли, но от началото на турнира не играя добре

Третият в света обаче не пропусна да отдаде дължимото на съперника

По материала работи: Пламен Янков
Григор Димитров: Тази загуба боли, но от началото на турнира не играя добре

Григор Димитров призна, че е силно разочарован от загубата от Кайл Едмънд на четвъртфиналите на Australian Open. Той бе откровен и сподели, че не се е представил според неговите очаквания не само в този двубой, но и в целия турнир. Третият в света обаче не пропусна да отдаде дължимото на съперника, отбелязват от sportal.bg.

 

"Кайл заслужаваше да спечели. Той работи много последните месеци. Аз поемам пълна отговорност за моята игра днес. Няма смисъл да говоря за нещата, които направих грешно, защото става дума за него. Той е победителят", заяви Григор.

 

"От първия ден тук не играя добре. Отне ми много работа, за да изиграя един приличен мач. Бях доволен, че намирах начин, но зад кулисите, това, което правех, за да се чувствам по-добре на корта, ми отне много енергия. Няма значение колко съм добре физически, мисля, че и психически бях малко изморен. С всеки следващ мач се изтощаваш. Днес беше един от тези дни, в които не намерих начин. Има такива дни. 

 

Разочарован съм. Така се чувствам. Боли, но и така трябва да бъде. В момента не трябва да мисля прибързано. Трябва да си дам два дни почивка и след това да анализирам целия ми престоя в Австралия. Като цяло мисля, че не беше лош, но със сигурност не беше това, което исках", коментира най-добрият български тенисист.

 

Четете още Едмънд прекърши надеждите на Григор

Коментари

Новини Варна