IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
13:34 | 13 февруари 2018
Обновен: 11:31 | 21 април 2024

Черно море даде шестима национали

Това са Виктор Попов, Лъчезар Йорданов, Мартин Дичев, Ертан Томбак, Емил Янчев и вратарят Иван Дюлгеров

По материала работи: Борис Проданов
Черно море даде шестима национали

Шестима таланти от школата на Черно море са с повиквателни за различни национални гарнитури. Това са Виктор Попов, Лъчезар Йорданов, Мартин Дичев, Ертан Томбак, Емил Янчев и вратарят Иван Дюлгеров. Това съобщи пресслужбата от "Тича".

 

И шестимата са част от старшата възраст на “моряците”, състезаващи се в Елитната група до 19 години, като последните трима са част и от първия отбор на варненци. Попов, Дичев и Йорданов пък водиха голяма част от зимната подготовка с мъжете, като последният дори бе повикан от треньора Илиан Илиев на лагер с “А” отбора в Турция.

 

Ертан Томбак, Емил Янчев и Иван Дюлгеров ще вземат участие в контролите с Косово (две срещи- на 20-и и 22 февруари). След това предстоят и спаринги с тима на Сърбия (на 6-и и 8 март).

 

Виктор Попов, Лъчезар Йорданов и Мартин Дичев пък са с повиквателни за двудневен лагер. Младите таланти вече са в София, където ще проведат две тренировки с националния тим до 18 години.

 

Още по темата: Академията на Черно море набира деца, родени 2010 г.

Коментари

Новини Варна