IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
14:12 | 13 февруари 2018
Обновен: 09:32 | 17 април 2024

Даниел Димов подписа с Черно море

Традиционният му пост е дефанзивен полузащитник, но може да играе и като централен бранител

По материала работи: Борис Проданов
Даниел Димов подписа с Черно море

Даниел Димов подписа договор с Черно море и ще носи екипа на “моряците” през пролетния дял от шампионата в Първа лига. Традиционният му пост е дефанзивен полузащитник, но може да играе и като централен бранител.

 

Димов започна тренировки с “моряците” преди седмица, като допоследно се опитваше да си намери отбор в чужбина. Той взе участие в последните две контроли на варненци от зимната подготовка – дубъла на Лудогорец и Поморие. След спаринга с тима на Веско Бранимиров окончателно стана ясно, че Димов ще е част от Черно море през пролетта.

 

Роденият в Шабла футболист започва да играе футбол на 8-годишна възраст в местния клуб. През 2002 година преминава в ДЮШ на Черно море. За първия тим играе в периода 2006-2010 година, като записва 54 мача и три гола. След това преминава в Левски. При сините се подвизава до 2014 година, след което е трансфериран в израелския Макаби Петах Тиква. През последните две години е носил екипите на Денизлиспор и Манисаспор.

 

Още по темата: Черно море даде шестима национали

 

Коментари

Новини Варна