IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 13°
Спорт
21:54 | 15 февруари 2018
Обновен: 06:20 | 25 април 2024

Милан отнесе Лудогорец с класика в Разград

Дяков нацели гредата, Моци предизвика дузпа

По материала работи: Слав Велев
Милан отнесе Лудогорец с класика в Разград

Милан отнесе Лудогорец в Разград с класическото 3:0 в първия мач от 1/16-финалите на турнира "Лига Европа". Резултата откри Кутроне в 45-ата минута, а Родригез удвои от дузпа в 63-ата минута. Тя бе свирена за нарушение на Козмин Моци, който бутна Кутроне с ръка в гърба в наказателното поле. Третия гол реализира Борини в самия край на мача. 

 

Срещата започна двуостро, като първата по-сериозна опасност бе пред италианската врата. В 5-ата минута Лукас Саша изведе отлично Мисиджан по лявото крило, но холандецът бе спрян с грубо нарушение от Абате, за което футболистът на Милан получи жълт картон. Лукоки стреля опасно от фаула, но в аут.
 

Лудогорец продължи да е по-добрият отбор до 20-ата минута, в която и италианците застрашиха вратата на разградчани. Тогава играчите на Милан комбинираха добре в наказателното поле, последва опасен диагонален шут на Кутроне, който срещна крак на бранител от Лудогорец и излезе в корнер.
 

В 31-ата минута Лудогорец като по чудо не откри резултата. Тогава Лукас Саша центрира отлично, Донарума се размина с топката, но и Шверчок стори същото, неуспявайки да я прати в празната врата. Три минути преди края на редовното време за първата част Бонавентура финтира Сисиньо и стреля опасно от 15 метра, но над напречната греда.
 

Така се стигна до 45-ата минута, в която Милан поведе в резултата. Гостите разиграха след изпълнение на корнер, последва опасно центриране, което отбраната на българския тим проспа, Кутроне опита да играе с глава, но топката го удари в гърба и влетя в мрежата на Ренан.
 

На почивката наставникът на разградчани Димитър Димитров смени Шверчок с Вандерсон. В началото на втората част Лудогорец взе инициативата и в 50-ата минута затрудни сериозно Милан. Тогава Вандерсон и Марселиньо комбинираха добре, разкъсвайки през центъра отбраната на гостите, но изстрелът на втория не се получи и Донарума спаси.
 

В 54-ата минута късметът отново бе на страната на Милан, когато Дяков нахлу през центъра и след страхотна бомба нацели десния страничен стълб. Девет минути след тази ситуация италианците вкараха втори гол. Той дойде след голяма грешка на Моци, който бутна Кутроне с ръка в гърба в наказателното поле при безобидна ситуация и реферът отсъди дузпа. Тя бе реализирана от резервата Родригез.


Последния трети гол в мача отбеляза Борини в самия край на двубоя. 
 

 

Коментари

Новини Варна