IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 22°
Спорт
14:49 | 17 февруари 2018
Обновен: 09:29 | 17 април 2024

Бешикташ се уплаши от феновете си

Турският клуб отказа предоставените от Байерн (Мюнхен) 3800 билета за запалянковци

По материала работи: Пламен Янков
Бешикташ се уплаши от феновете си

Бешикташ отказа предоставените от Байерн (Мюнхен) 3800 билета за фенове на отбора за предстоящия двубой между двата тима от 1/8-финалите в Шампионската лига през идната седмица на “Алианц Арена”, пише sportal.bg. Турският клуб се опасява, че запалянковците няма да се държат според правилата и не иска да рискува да отнесе наказание заради тях. В тази връзка въпросните талони ще бъдат разпродадени сред привържениците на Байерн. 

 

Това означава, че в Мюнхен Бешикташ ще бъде подкрепян само от такива свои фенове, които успеят да си купят билети на свободна продажба и съответно ще са седнали сред такива на домакините. 

 

Междувременно полицията в Регенсбург съобщи, че привърженик на Байерн е загубил цели 127 билета за въпросната среща от ШЛ. Той предполага, че е пликът е изпаднал от дрехите му на паркинга край местен супермаркет. По-късно празният плик е бил намерен в боклука. Най-вероятно запалянкото е планирал да продава талоните на “черна борса”.

 

Баварците приемат Бешикташ във вторник от 21:45 ч.

Коментари

Новини Варна