IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 14°
Спорт
12:06 | 19 февруари 2018
Обновен: 09:30 | 17 април 2024

Албена приема държавните първенства по тенис

Заявки за участие са подали близо 70 състезатели

По материала работи: Деян Михайлов
Албена приема държавните първенства по тенис

В две последователни седмици Албена ще бъде домакин на държавни турнири по тенис в зала, които са от календара на Българската федерация по тенис и носят точки за националната ранглиста. На 17 и 18 февруари са квалификациите при юношите и девойките до 16 години, а от 19 до 22 февруари са срещите от основната схема.За турнира са заявени 68 участници.

Веднага след това стартира и държавния турнир за състезатели до 18-годишна възраст с над 50 тенисисти. На 22 и 23 са квалификациите, а от 24 до 26 февруари са срещите от основните схеми при юношите и девойките. Тенис двубоите ще се проведат в спортната зала в централната част на комплекса, като всички любители на тениса в региона ще имат възможност безплатно да се насладят на майсторството на участниците. Сред тях има и национални състезатели, които през последните години добиха голям опит и спечелиха престижни турнири у нас и в чужбина, които ги изведоха до челните места на европейската ранглиста.

Коментари

Новини Варна