IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 10°
Спорт
19:22 | 19 февруари 2018
Обновен: 13:23 | 19 април 2024

Френска фигуристка разкри повече от необходимото

"Преживях истински кошмар!", разказа Габриела Пападакис

По материала работи: Деян Михайлов
Френска фигуристка разкри повече от необходимото

Пайети, пера, блясък и грация... На ледената пързалка в Пьонгчанг зрителите могат да видят истински парад на красотата по време на изпълненията от програмата по фигурно пързаляне. 

Понякога обаче красивите фигуристки показват малко... повече. И то не без помощта на палавите закопчалки на костюмите, които от време на време влизат в главната роля на леда.

Последната тяхна "жертва" е представителката на Франция на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг Габриела Пападакис. Докато двукратната световна шампионка в танцовите двойки съсредоточено изпълняваше последния елемент от сложната програма заедно с партньора си Гийом Сисерон на чувствената музика на Ед Шийрън, роклята ѝ се откопча. За нейно щастие ѝ "изневери" само закопчалката на врата, за нещастие - това бе напълно достатъчно, за да разкрие повече, отколкото трябва.

За кратък миг на телевизионните екрани се показа част от гърдата на Габриела, а фотографите не пропуснаха да запечатат този момент. 

Френските фигуристи продължиха с изпълнението си и дори завършиха на втори в класирането, което им отреди място и във финала на дисциплината на 20 февруари. Пападакис обаче беше разстроена от малкия инцидент.

"Преживях истински кошмар! Роклята ми се откопча, беше много тежко. Такова нещо ми се случва за първи път. Постарах се да остана концентирана и исках да завърша програмата без други инциденти. Моят най-страшен кошмар се случи на олимпийските игри. Молих се... Само това можех да направя", заяви Пападакис.
Французойката не е първата фигуристка, която трябва да се справя с проблеми с костюма по време на Зимните олимпийски игри в Пьонгчанг. Преди 10 дни роклята на представителката на Южна Корея Юра Мин също се разкопча. С помощта на ръцете и партньора си тя успя да задържи костюма си, но за разлика от Пападакис, завърши на предпоследно място заедно с партньора си Александър Геймлин.

btvnovini.bg

Коментари

Новини Варна