IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 11°
Спорт
10:34 | 20 февруари 2018
Обновен: 09:28 | 17 април 2024

Черно море подновява участието си в Елитните групи до 17 и 19 години

Първите срещи на “моряците” са този уикенд

По материала работи: Пламен Янков
Черно море подновява участието си в Елитните групи до 17 и 19 години

Снимка chernomorepfc.bg, архив

 

Отборите на Черно море, състезаващи се в Елитните групи до 17 и 19 години, подновяват участието си в първенствата този уикенд, съобщиха от пресслужбата на клуба.

 

17-годишните “моряците” стартират 2018 години с домакинство на един от най-добрите отбори в групата – Ботев Пловдив. Мачът е в събота, 24 февруари от 10,30 часа на стадион “Корабостроител” под Аспаруховия мост. В първата среща под Тепетата “моряците” отстъпиха с 1:3.

 

През подготовката талантите на Мартин Христов изиграха три контроли. В първата си проверка “моряците” победиха представителния тим на Суворово с 2:1, а след това завършиха 2:2 с 19-годишните таланти на Дунав Русе. В третата си контрола записаха разгромна победа с 5:0 срещу една година по-големите футболисти на Селта Брашов (Румъния).

 

19-годишните футболисти на Черно море пък започват първенството с гостуване на Черноморец Бургас в неделя, 25 февруари, от 13,30 часа. В първата среща у дома варненци разгромиха съперника с 9:0.

 

Надеждите на Черно море в тази възраст изиграха две контроли през зимната подготовка. В първата си проверка от подготовката надеждите на Николай Кънчев победиха представителния тим на Калиакра Каварна с 3:0 на стадион “Младост” във Варна. Във втория спаринг “зелено-белите” отстъпиха с 2:4 на мъжкия тим на Черноморец Балчик.

 

Талантите на Морето, състезаващи се в Елитната група до 15 години, ще подновят срещите си в шампионата на Североизточна зона на 10 март с гостуване на Светкавица Търговище.

Коментари

Новини Варна