IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec
Варна 15°
Спорт
09:06 | 20 февруари 2018
Обновен: 09:28 | 17 април 2024

Титуляр на Локо (Пд) аут до края на сезона

Асен Георгиев бе сменен принудително в мача с Пирин (Благоевград), след като при приземяване усука коляното си

По материала работи: Пламен Янков
Титуляр на Локо (Пд) аут до края на сезона

Много тежка е прогнозата за контузията на бранителя на Локомотив (Пловдив) Асен Георгиев, който бе сменен принудително в мача с Пирин (Благоевград), след като при приземяване усука коляното си, съобщи Меридиан Мач, цитиран от sportal.bg. Футболистът премина преглед на ядрено-магнитен резонанс, но резултатите трябваше да са готови късно снощи. Според лекаря на тима и самия играч почти на 100% става въпрос за скъсани връзки и менискус. Това ще наложи оперативна намеса и възстановяване от около 6 месеца.

 

Ударът по треньорския щаб на "черно-белите" е сериозен, защото дойде само няколко дни, след като младокът Ивайло Марков бе пуснат да премине в Дунав и да се бори за повече игрови минути. В момента Бруно Акрапович разполага само с двама типични централни защитници в лицето на Димитър Везалов и нигериеца Стивън Езе. Те се очертават като несменяеми титуляри, а при проблеми с травми или евентуални наказания, в тима ще разчитат на преквалифицирането на някои от другите налични футболисти. 

 

Спортният директор Чавдар Цветков потвърди, че на този етап няма да се привличат нови футболисти. Всички в клуба се надяват Асен да се възстанови възможно най-бързо.

 

Четете още Мустафа Абдулахи направи първа тренировка с Локо (Пловдив)

Коментари

Новини Варна